Bezpieczeństwo cyfrowe dzieci i młodzieży w perspektywie pedagogiki mediów (Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Pedagogicznego, 2019)
Dla studentów kierunków pedagogicznych, nauczycieli i rodziców.
Łukasz Tomczyk, Katarzyna Potyrała.
Keywords: Cyberbezpieczeństwo; Dzieci; Internet and teenagers; Internet pornography; Internet; Social aspects; Privacy; Right of; Internet and children; Kompetencje medialne; Zachowania ryzykowne; Rzeczywistość wirtualna; Pedagogika medialna; Młodzież